Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser gewond bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 30-06-2007, 20.59 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Een 64-jarige vrouw uit Goes is zaterdagmiddag ten val gekomen met haar fiets nadat zij was aangereden door een auto die achteruit reed.

De vrouw fietste rond 12.45 uur samen met haar man over het Kolveniershof in Goes achter een auto. Deze auto stopte plotseling en kwam achteruit gereden om een parkeervak in te rijden en reed hierbij tegen de fietsster aan.

De vrouw viel op de grond, haar fiets belandde onder de auto. De bestuurder van de auto, een vrouw, stapte uit waarna kort met elkaar werd gesproken hetgeen uitmondde in onenigheid. De automobiliste stapte weer in haar auto en reed weg.

De 64-jarige vrouw liep bij haar val een pijnlijke schouder op en gaat voor onderzoek naar de Huisartsenpost. De politie in Goes is op zoek naar getuigen van dit ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750