Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na ongeluk met legervoertuig

Toegevoegd: 01-07-2007, 22.40 uur
Door: Politie Zeeland

OUD VOSSEMEER - Op de kruising Hoogeweg / Duivekeetseweg in Oud-Vossemeer vond zondag om 12.50 uur een aanrijding plaats.

Een 21-jarige man uit de gemeente Tholen reed over de Rijkebuurtseweg en wilde de kruising Hoogeweg / Duivekeetseweg oversteken. Hij zag een 51-jarige man uit dezelfde gemeente, die in een oud legervoertuig reed, niet aankomen en er ontstond een botsing waarbij de de 51-jarige met zijn auto in de sloot terechtkwam.

Omdat in het legervoertuig geen gordels zitten is de 51-jarige man mogelijk tegen de voorruit geslingerd, waarbij hij letsel opliep aan zijn neus. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op zoom gebracht.

De auto’s raakten beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750