Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 01-07-2007, 22.41 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In de Westkolkstraat in Terneuzen werd zaterdag tussen 19.15 en 19.45 uur een 31-jarige man uit Tourcoin zodanig mishandeld dat hij een gebroken neus, een gekneusd jukbeen en drie gebroken tanden opliep.

Hij had op de vloer van een winkelpand geld gevonden, in zijn zak gestoken en samen met een vriend het pand verlaten. De eigenaar van het geld meldde zich even later en de 31-jarige gaf hem het geld terug. Echter de eigenaar beweerde dat hij niet alles had teruggekregen en begon de 31-jarige te slaan.

De twee werden uit elkaar gehaald, maar toen de 31-jarige man even later naar de parkeerkelder liep, werd hij nogmaals aangevallen door dezelfde man, die nu ook nog iemand anders bij zich had. De 31-jarige werd geslagen en getrapt met bovenstaand resultaat. Om 19.45 uur werd op de Binnenvaartweg in Terneuzen een van de aanvallers, de eigenaar van het geld, aangehouden en ingesloten.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren