Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw omgekomen na bizarre aanrijding

Toegevoegd: 03-07-2007, 14.38 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Rijksweg A58 bij Kapelle is dinsdagmiddag een 55-jarige vrouw uit de gemeente Borsele om het leven gekomen bij een bizarre aanrijding.


De vrouw parkeerde haar auto rond 11.50 uur naast de rechter rijbaan. Toen ze uitstapte werd ze geschept door een passerende vrachtwagen van een bedrijf uit het Gelderse Hoog Keppel.

Diverse ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gingen met spoed ter plaatse om de vrouw te helpen. De hulp mocht helaas niet baten; de vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan. Hieruit is gebleken dat de vrachtwagenbestuurder, een 42-jarige man uit de gemeente Keppel niet te hard heeft gereden. Hij zal niet worden vervolgd.

De A58 was tot 13.45 uur afgesloten. Tot die tijd werd het verkeer omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren