Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij botsingen in IJzendijke

Toegevoegd: 04-07-2007, 19.11 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - In IJzendijke vonden dinsdagavond kort na elkaar twee aanrijdingen plaats.

Rond 19.15 uur reed een 50-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen over de N61, richting Schoondijke. Hij remde af en wilde linksaf slaan de Zevenhofstedenstraat in juist op het moment dat hij werd ingehaald door een 18-jarige automobilist uit de gemeente Sluis.

Een aanrijding was het gevolg waarbij beide auto’s beschadigd raaken. Ter plaatse geld een inhalingsverbod ivm doorgetrokken streep.

Op hetzelfde kruispunt vond rond 20.30 uur de tweede aanrijding plaats. Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen kwam aanrijden over de Zevenhofstedenstraat en verleende op de kruising met de N61/Willemsweg geen voorrang aan een 35-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.

Beide auto’s kwamen na de aanrijding in de sloot tot stilstand. Twee ter plaatse gekomen ambulances verzorgde de inzittenden, die last hadden van beenletsel en hoofdpijn. De 18-jarige bestuurder en een 19-jarige inzittende zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750