Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand Westerscheldetunnel blijkt pechgeval

Toegevoegd: 06-07-2007, 18.00 uur
Door: Maximaal Multimedia & Roland de Jong

ELLEWOUTSDIJK - De Westerscheldetunnel is vrijdagmiddag enige tijd afgesloten geweest als gevolg van een brandmelding. De brandweer sprak van een GRIP 1 situatie.

Rond 17.40 uur kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er flinke rookontwikkeling werd waargenomen uit een vrachtwagen in de oostbuis. De oostbuis is de buis vanaf Terneuzen met als rijrichting Ellewoutsdijk.

Brandweerploegen uit Borssele, Terneuzen, Ovezande, Hoek en Sluiskil zijn onderweg om hulp te verlenen. Er is ook een ambulance onderweg. De omgeving van de tunnel werd direct afgesloten.

Ter plaatse bleek dat de rook afkomstig was van een vrachtwagen met pech. Deze had mogelijk zijn motor opgeblazen. De beide buizen zijn inmiddels weer vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren