Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 84 km

Middelburgse hutten in vuur en vlam

Toegevoegd: 07-07-2007, 23.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Eigenlijk had het vrijdagmiddag al moeten gebeuren, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver: de overblijfselen van de bouwspeelweek aan de Geersesweg in Middelburg konden in brand gestoken worden.


Door de harde wind had de organisatie vrijdag in samenspraak met de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg besloten om de geplande verbranding om 14.00 uur te verplaatsen naar de volgende dag.

Onder grote publieke belangstelling stak burgemeester Koos Schouwenaar van Middelburg het vuur in de grote stapel pallets kort na het middaguur aan. Leden van de jeugdbrandweer stonden, geholpen door volwassen collega's, stand-by om de brand onder controle te houden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren