Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Mannen aangehouden wegens visstroperij

Toegevoegd: 08-07-2007, 23.23 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zaterdag heeft een waterschap-controleur van Waterschap Zeeuwse Eilanden twee mannen overgedragen aan Politie Zeeland wegens visstroperij op het Veerse Meer.

Politie Zeeland, gemeentes, Waterschap Zeeuwse Eilanden en Staatsbosbeheer hebben besloten in 2007 samen te werken wat betreft stroperij. Afgelopen zaterdag zijn om 23.45 uur twee mannen, van 32 en 40 jaar en afkomstig uit Goes en Kopenhagen, op heterdaad betrapt op het visstropen met warrelnetten bij De Piet in het Veerse Meer.

De mannen wilden op harder en krabben vissen. Het vissen met warrelnetten is verboden. Al het vismateriaal van de twee is in beslag genomen en de mannen zijn ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren