Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Mannen gewond bij vechtpartij Heinkenszand

Toegevoegd: 08-07-2007, 23.30 uur
Door: Politie Zeeland

HEINKENSZAND - Zondag zijn tussen 04.00 uur en 04.30 uur twee mannen mishandeld in de Mezehof in Heinkenszand.

De twee, 28 en 30 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Borsele en Goes, gingen verhaal halen bij een man omdat de trui van een van hen was beschadigd door een eerdere onenigheid die avond. Nadat ze bij een woning hadden aangebeld kreeg de 30-jarige meteen een vuistslag in het gezicht en kwam met zijn hoofd tegen een lantaarnpaal.

Terwijl hij bewusteloos op de grond lag schopte een andere man, die bij het pand aan kwam rijden, hem in het gezicht. Ook de 28-jarige werd diverse malen in het gezicht geschopt. Beide mishandelde mannen hebben gebitsbeschadigingen, blauwe ogen, een pijnlijk gezicht overgehouden aan het schoppen en slaan.

Vervolgens heeft een van de mannen die de schoppen had uitgedeeld de gewonde mannen naar de eerste hulp gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren