Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand bij meubelbedrijf Tramstraat Koudekerke

Toegevoegd: 23-06-2002, 09.31 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KOUDEKERKE - In het Zeeuwse dorp Koudekerke in de gemeente Veere is zondagochtend omstreeks 06:45 uur een brand ontstaan.

 

Een schuur aan de Tramstraat, die gebruikt werd als loods voor een meubelbedrijf, kwam door nog onbekende oorzaak in brand te staan.

 

Ter plaatse gaf de Koudekerkse brandweer, die met hun tankautospuit ter plaatse kwam, het sein "grote brand". Daarop werd de Middelburgse 45-30 (tankautospuit) gealarmeerd.

 

In de tijd daarna kwamen ook de 45-92 (Verbindings-Commandowagen), de 45-50 (ladderwagen), de 45-40 (tankautospuit), de 45-95 (officier van dienst middelburg) en de Officier van Dienst van de gemeente Veere ter plaatse.

 

Ook rukte de Ambulancedienst uit met 2 wagens omdat er mogelijk asbest was vrij gekomen bij de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren