Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wandelaar ernstig mishandeld in Cadzand

Toegevoegd: 13-07-2007, 22.14 uur
Door: Politie Zeeland

CADZAND - Donderdag rond 22.20 uur is op de Badhuisweg in Cadzand een 53-jarige man uit Wijchen mishandeld.

Hij was met zijn vrouw aan het wandelen. Een passerende automobilist reed zo dicht langs hen dat de hand van de man de auto raakte. De bestuurder stopte, stapte uit en na een paar opmerkingen gemaakt te hebben sloeg hij de 53-jarige man.

Omdat deze de klappen af wilde weren stapte hij achteruit maar viel, waarna zijn belager hem enkele malen schopte. Toen de vrouw tussenbeide kwam stapte de automobilist weer in zijn auto en reed weg in de richting van een kruising op de Badhuisstraat.

Op deze kruising sloeg hij rechtsaf, richting het strand. De 53-jarige man moest zich onder doktersbehandeling stellen. Hij heeft een ernstig gekneusde schouder, en een gescheurde spier en pees opgelopen.

De onbekende automobilist vond dat de wandelaars niet genoeg aan de kant liepen! Politie Zeeland zoekt getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht zich te melden bij het bureau in Oostburg of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren