Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 91 km

Pan mosselen zorgt voor inzet brandweer

Toegevoegd: 13-07-2007, 22.36 uur
Door: Christian van der Weele

HEINKENSZAND - Vrijdagmiddag rond één uur gingen de piepers af van het brandweerpersoneel van de Borselse brandweer.

Een tankautospuit uit Heinkenszand en het Snel Interventie Voertuig van brandweer Borssele werd, net als een ambulance, gevraagd om met spoed naar de Westerstraat in Heinkenszand te gaan.

Een halve minuut na de alarmering volgde het sein 'middelbrand', waarop de tankautspuit van post 's-Heer Arendskerke werd opgeroepen. Enkele minuten later volgde alarmering voor de volgende tankautospuit, die van 's-Gravenpolder.

De reden voor deze inzet was dat de bewoner van het pand een pan mosselen had opgezet en vervolgens op de bank in slaap was gevallen. Volgens de melders was de man niet te wekken en niet uit de kamer weg te krijgen.

Daarop alarmeerde de alarmcentrale een ambulance en diverse brandweervoertuigen. Ter plaatse gekomen viel het nogal mee. Afgezien van een vreselijke stank van gekookte én gebakken mosselen was de situatie al een eind onder controle en konden twee tankautospuiten (van 's-Heer Arendskerke en 's-Gravenpolder) binnen blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren