Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen soms (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote ravage na vechtpartij in Axel

Toegevoegd: 14-07-2007, 12.46 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Na een vechtpartij in een shoarmazaak in Axel zijn, rond 22.50 uur vrijdagavond, door de Zeeuwse politie twee mannen aangehouden die de vechtpartij zouden zijn begonnen.

In de Weststraat in Axel werden beide mannen, een 36-jarige man uit de gemeente Sluis en een 24-jarige man uit de gemeente Terneuzen, door agenten aangehouden. Volgens getuigen ontstond de vechtpartij toen één van de mannen op een gokkast wilde gaan spelen die al door iemand anders gebruikt werd.

Door personeel van de shoarmazaak werd daarover een opmerking gemaakt waarop de mannen door het lint gingen. Er zijn over en weer rake klappen gvallen en door beide mannen werden bloembakken naar binnen in de zaak gegooid.

Toen de agenten ter plaatse kwamen was de zaak een grote ravage. Toen de mannen werden aangehouden waren zij nog steeds erg agressief en zij pleegden verzet bij hun aanhouding.

Beide mannen zijn ingesloten en worden dit weekend verder verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren