Weerbericht:
Perioden met regen, in het uiterste noordoosten mogelijk ook sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man mishandelt politieagenten in Hulst

Toegevoegd: 14-07-2007, 12.48 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Een 52-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vannacht rond 02.30 uur aangehouden door de Zeeuwse politie, omdat hij een agent mishandelde.

Twee agenten hadden juist op de Stationsweg in Hulst een fietser aangesproken die geen verlichting voerde. De fietser was weer vertrokken toen een tweede fietser zich meldde bij de auto van de agenten.

De man wilde weten hoeveel hij had gedronken en eiste dat hij mocht blazen op het mobiele blaasapparaat dat de agenten bij zich hadden. Aangezien dat wat de man wilde niet mogelijk was is dat hem duidelijk gemaakt door de agenten.

Hierop zette de man zijn fiets weg en kwam naar de agenten toegelopen. Hij dreigde hen te gaan slaan en gaf hierop een van de agenten een knietje. Toen werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Toen de man later aan zijn vriendin en een kennis werd overgedragen was hij nog steeds behoorlijk agressief en dreigde de eerste de beste agent wat aan te doen.

Toen hij er één tegenkwam op zijn weg naar buiten toe, sloeg hij deze agent in het gezicht. Hierop is de man overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij is ingesloten. Hij wordt nog verder verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren