Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Vrouwen met brandblusser bespoten

Toegevoegd: 14-07-2007, 21.24 uur
Door: Politie Zeeland

OOST SOUBURG - Vannacht, tussen 00.45 en 01.15 uur, fietsten drie vrouwen over het Koopmansvoetpad in Oost Souburg.

Drie scooters kwamen hen tegemoet gereden en toen zij de dames passeerden spoot één van de scooterrijders een witte wolk over de fietssters heen. In eerste instantie dachten de vrouwen dat het zand was, maar het bleek schuim uit een brandblusser te zijn geweest.

De vrouwen zijn erg geschrokken van het voorval, omdat zij in eerste instantie niet wisten om wat voor stof het ging. Zij hadden last van prikkende ogen. In een restaurant in Oost Souburg is vannacht ook een brandblusser leeggespoten.

De medewerkers van het restaurant zijn de hele dag bezig geweest om de troep van het meubilair en de vloerbedekking af te halen.

Een schadebedrag is niet bekend. Door getuigen werden hierbij ook scooters gezien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren