Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Toegevoegd: 15-07-2007, 23.00 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vannacht rond 03.45 uur zijn op het Plein 1940 in Middelburg drie vechtersbazen aangehouden.

In een cafe vlakbij Plein 1940 hadden twee van hen ruzie gekregen. Zij waren het cafe uitgezet door de portiers. Toen één van hen, een 28-jarige man uit Arnemuiden, zijn fiets van het slot haalde en naar huis wilde gaan, werd hij bestormd door zijn opponent, een 31-jarige man uit Oost Souburg.

Beiden vielen weer vechtend op de grond. Een maat van de Souburger, een 33-jarige plaatsgenoot, wilde de boel sussen, maar kreeg een schop van de Arnemuidenaar. Op het moment dat de politie beide mannen uit elkaar trok schopte de 33-jarige uit reactie terug naar de 28-jarige en raakte hierbij per ongeluk een politieagent.

Alle drie de mannen werden aangehouden en konden op het politiebureau hun verhaal doen. Tegen de ochtend zijn ze weer in vrijheid gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750