Weerbericht:
Vannacht en vanochtend (dichte) mist, vanmiddag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ernstig ongeval op N59

Toegevoegd: 15-07-2007, 23.04 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE (S) - Vanmiddag rond 17.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de N59, ter hoogte van Serooskerke (s).

Een groep van ongeveer 60 jeugdige Duitse fietsers en hun begeleiders wilden de weg oversteken op een plaats waar dat niet was toegestaan. Hiertoe ging één van de begeleiders middenop de weg staan en gaf een stopteken aan het hem tegemoetkomende verkeer.

Op het moment dat hij de weg opliep, mochten de twee auto’s en één motor die stonden te wachten voor het rode verkeerslicht ineens doorrijden. De auto’s konden op tijd stoppen voor de begeleider.

De motorfiets kon niet op tijd stoppen en reed tegen de tweede auto aan. (Die werd bestuurd door een 41-jarige vrouw uit de gemeente Tholen) Zowel de bestuurder van de motor (man van 30 uit Nijmegen) als zijn echtgenote (vrouw van 53 uit Nijmegen) werden gelanceerd en kwamen op het wegdek terecht.

De motorrijder is, mogelijk in shock, overgebracht naar het ziekenhuis met aangezichtsletsel. Zijn vrouw had een onderbeenbreuk en diverse schaaf- en snijwonden aan haar benen. Van zowel de motorrijder, zijn echtgenote als de begeleider die het stopteken aan het verkeer gaf moet nog een verklaring worden opgenomen.

Dit wordt in de loop van de week gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750