Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Frontale aanrijding bij Oosterland

Toegevoegd: 20-07-2007, 23.53 uur
Door: Politie Zeeland

OOSTERLAND - Vanmiddag rond 15.55 uur vond op de Rijksweg te Oosterland een frontale aanrijding plaats waarbij drie auto’s beschadigd zijn geraakt.

Een 49-jarige automobilist uit Middelharnis belandde vanwege een blackout op de verkeerde weghelft en kwam frontaal in aanrijding met een 48-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland die achter zijn auto een caravan vervoerde.

Achter deze auto reed een 45-jarige automobilist uit Zierikzee. Zijn auto werd beschadigd door rondvliegende brokstukken. De auto van de man uit Middelharnis is totaal vernield, de andere auto is aan de voorzijde zwaar beschadigd.

Er vielen geen gewonden. De weg is ongeveer 2 uur omgeleid geweest via de beide parallelwegen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750