Weerbericht:
Wisselend bewolkt. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slippartijen en aanrijdingen door regenval

Toegevoegd: 20-07-2007, 23.54 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De hevige regenval heeft vanmiddag gezorgd voor wat aanrijdingen en slippartijen in de provincie.

Op de kruising Oude Haven / Mosterweg in Oostburg zijn een bromfietser en een automobilist met elkaar in aanrijding gekomen. Een 50-jarige automobilist uit Eindhoven verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 54-jarige bromfietser uit Oostburg. De bromfietser remde nog wel maar gleed op het natte wegdek verder.

Op de Blauwedijk in Middelburg zijn vanmiddag om 14.30 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Een 42-jarige automobilist uit Middelburg gleed door over de witte pijl tegen de achterzijde van de auto van een 52-jarige automobilist uit diezelfde plaats.

Op de N676 te Breskens zijn vanmiddag om 16.00 uur twee auto’s met elkaar in aanrijding gekomen. Een 32-jarige automobilist kon niet meer op tijd remmen omdat zijn voorganger, een 32-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, afremde voor de rotonde en omdat er een duif laag over de weg vloog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750