Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode vrouw aangetroffen in Vlissingen

Toegevoegd: 25-07-2007, 19.02 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandagavond omstreeks 18.30 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer dat er mogelijk iets gebeurt zou zijn in een woning aan de Rembrandtlaan in Vlissingen. Ter plaatse aangekomen troffen agenten een dode vrouw aan.

De vrouw is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. FTO stelt ter plaatse een onderzoek in. Dit onderzoek zal zeker nog enkele uren in beslagnemen. Verdere informatie volgt.

Update: In het onderzoek dat is opgestart na de vondst van de dode vrouw in de Rembrandtlaan is één verdachte aangehouden. Dit betreft een 59-jarige man uit Vlissingen, hij is een bekende van de vrouw. Het motief is te zoeken in de relationele sfeer. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

De verdachte heeft bekend betrokken te zijn geweest bij dood van de 55-jarige vrouw uit Vlissingen. Hij heeft hierbij een vuurwapen gebruikt. Donderdag aanstaande zal hij worden voorgeleid aan de Rechtercommissaris. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie is op zoek naar twee mensen, een man en een vrouw, die maandagavond rond 18.30 uur in het Vlissingse politiebureau aanwezig waren. Vanwege de drukte die daar op het moment was, hebben ze besloten het bureau weer te verlaten. De politie roept deze mensen op zich te melden via 0900-8844 of op het politiebureau in Vlissingen


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren