Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Weggelopen jongens aangehouden

Toegevoegd: 26-07-2007, 23.18 uur
Door: Politie Zeeland

OOSTBURG - In de buurt van de skatebaan in Oostburg werden vanmorgen, tijdens een onderzoek naar een inbraak in een verenigingsgebouw in de Baljuw Veltersweg, twee weggelopen 16-jarige Belgische jongens uit Oostkamp en Roeselare aangetroffen.

Zij bekenden de afgelopen nacht ingebroken te hebben in het verenigingsgebouw en daar een laptop te hebben gestolen.Ook hadden zij drie bromfietsen gestolen in de Prins Mauritsstraat, de Vaartstraat en de Weststraat.

De bromfietsen werden teruggevonden en aan de eigenaren teruggegeven. De laptop legden zij, toen de politie in zicht kwam, achter een hindernis op de skatebaan, waarvandaan een 15-jarige Oostburgse jongen, die in het gezelschap van de Belgen was, deze meenam. Hij werd aangehouden en de laptop is, evenals de bromfietsen, terug naar de eigenaar.

De twee Belgische jongens, die het weglopen ondertussen beu waren en graag terug wilden, zijn overgedragen aan de Belgische polite.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren