Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2007, 22.09 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Op de parallelweg van de Nieuwe Vlissingseweg raakte donderdag om 15.45 uur een 72-jarige Vlissingse vrouw bij een aanrijding gewond.

De vrouw fietste in de richting van Middelburg en hoorde achter haar bromfietsen aan komen rijden. Uit voorzorg ging zij helemaal naar de rechterkant van de weg, maar op het moment dat de, naar zij later zag, twee voertuigen haar passeerden, werd zij door een van hen aangereden.

De vrouw viel met haar hoofd op de straat en liep letsel op aan haar oogkas en hand. Zij is naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht. De bromfietsers zijn doorgereden en de politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding.

Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren