Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Jongen (15) aangereden door onbekende

Toegevoegd: 28-07-2007, 09.25 uur
Door: Politie Zeeland

YERSEKE - Omstreeks 22.30 uur vrijdagavond zagen politieagenten van de Zeeuwse politie een 15-jarige jongen uit Yerseke in de berm van de Korringaweg liggen.

Getuigen hadden de aanrijding zien gebeuren. Zij zagen dat een donkere auto de jongen, die op zijn fiets reed, van achteren had aangereden. Volgens de getuigen was de auto komen aanrijden vanuit de richting Molendijk/Havendijk en was hij er, na het veroorzaken van de aanrijding, vandoor gegaan in de richting van het industrieterrein.

Door de technische recherche is sporenonderzoek gedaan. Toen het thuisfront van de jongen werd gewaarschuwd bleek dat de jongen ook nog een hond bij zich had gehad. Uit onderzoek bleek dat de hond was opgevangen door omwonenden.

Politie Zeeland vraagt getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen met 0900-8844. Hebt u iets gezien van de aanrijding, of weet u er meer van, meld u dan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren