Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Gestolen auto brandt uit in Sas van Gent

Toegevoegd: 28-07-2007, 09.30 uur
Door: Politie Zeeland

SA VAN GENT - Omstreeks 03.25 uur kwam er bij de Zeeuwse politie een melding binnen van een autobrand op het Suikerplein in Sas van Gent.

Agenten gingen ter plaatse en troffen een uitgerbande auto aan. Bij de auto werd een kentekenplaat gevonden. Uit onderzoek bleek dat de auto thuishoorde bij iemand uit de Eikenstraat in Sas van Gent.

De agenten zijn naar de tenaamgestelde van het kenteken gegaan en hebben de situatie voorgelegd. Toen bleek dat de auto was weggenomen voor de woning van de eigenaar.

De auto is volledig uitgebrand. Een schadebedrag is nog niet bekend. De politie gaat verder onderzoek doen naar deze zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren