Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met geweld van fiets beroofd

Toegevoegd: 28-07-2007, 09.31 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Omstreeks 04.30 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, verscheen een 32-jarige Terneuzenaar aan het politiebureau in Terneuzen.

De man verklaarde dat hij in de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen, van zijn rode mountainbike was beroofd. Hij fietste over voornoemde straat toen hij ineens drie personen zag staan. Zij kwamen op hem toegelopen en duwden hem van zijn fiets.

Zij trapten en sloegen hem in elkaar toen hij op de grond lag. De man kon opstaan en is hard weggerend. Hij heeft letsel opgelopen aan zijn oor en kuit. Hij moet nog onderzocht worden door zijn huisarts.

De mannen hadden allemaal een Mediterraan uiterlijk. (getint) Zij waren allemaal tussen de 20 en 30 jaar oud en één van de drie had een kaal hoofd. Twee waren gekleed in een spijkerbroek en een lichte jas.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren