Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gearresteerd na stichten brandje Middelburg

Toegevoegd: 04-11-2002, 18.51 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De politie kreeg vanavond een melding van een buitenbrandje, het betrof een brandje aan de Poelendaelesingel nabij de plaats waar vroeger het zwembad stond.

Een groepje jongens had bij de voorkant van een elektriciteitshuisje van Delta Nuts een brandje gemaakt, hiervoor hadden ze hout e.d. gebruikt. Een jongeman lag aldaar op een paar dekens bij de ingang van het huisje.

Toen de politie de jongeman vroeg om het vuurtje uit te maken deed hij dit niet meteen en de politie raadde hem toen toch zeer aan het vuurtje uit te maken. De jongen heeft even geprobeerd het vuur te doven maar de rest heeft hij overgelaten aan een medewerker van Delta Nuts en twee politieagenten die ter plaatse kwamen met de 40-20.

De jongen schreeuwde in de tussentijd tegen de politieagenten, waaronder o.a. "Maak dan zo'n fucking verbaal". Toen de agenten de jongen vervolgens aanraden hier niet meer te komen en zich te verwijderen van de plaats waar hij lag, reageerde hij nauwelijks.

De politie arresteerde hem, en terwijl de jongen zich verzette, is hij naar de auto begeleidt en afgevoerd naar "de dubbel nul".


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren