Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Meisjes lastiggevallen door schennispleger

Toegevoegd: 30-07-2007, 08.01 uur
Door: Politie Zeeland

SCHARENDIJKE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur zijn een 15-jarig meisje en een 16-jarige meisje, beiden uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aan de Elkerzeeseweg in Scharedijke lastig gevallen door een schennispleger.

De meisjes stonden rond genoemd tijdstip in een bushokje nabij de Carlstraat te wachten tot ze opgehaald werden door de vader van een van hen. Vanuit de richting van Renesse kwam een man voorbij fietsen. Kort daarop kwam hij teruggelopen naar het bushokje met zijn fiets in zijn hand en alleen zijn pet en schoenen nog aan.

Hij ging bij de meisjes staan en probeerde een gesprek aan te knopen met hen. Vervolgens ging hij midden op de Elkerzeeseweg staat, zei tegen de meisjes dat hij zichzelf ging bevredigen en deed dit dan ook.

Als er auto’s passeerden ging de man achter geparkeerde auto’s staan om daarna (als er geen auto’s meer te zien waren) weer midden op de weg ‘de hand aan zichzelf te slaan’. Toen een van de meisjes zei dat haar vader aan kwam rijden sprong de man, nog steeds naakt, op zijn fiets en reed weg in de richting van Renesse.

Het gaat om een: blanke man tussen de 1.70m en 1.80m lang tussen de 35 en de 40 jaar oud brildragend gezet postuur droeg een petje en bergschoenen toen hij nog gekleed was droeg hij een donker t-shirt en een zwarte korte broek.

De man reed op een donkerrode mountainbike. De politie verzoekt getuigen zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren