Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Man gewond na mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 31-07-2007, 09.39 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 04.00 uur en 04.30 uur, aan de Korte Kerkstraat in Terneuzen plaatsvond.

Tussen genoemde tijdstippen is een 20-jarige man uit de gemeente Terneuzen, toen hij een horecagelgenheid aan de Nieuwstraat in Terneuzen uitkwam, door twee mannen mishandeld.

De 20-jarige man hield aan de mishandeling een blauwe plekken, pijnlijke plekken en schaafwonden op zijn lichaam en gezicht over. De politie is, in verband met deze mishandeling, op zoek naar een groepje mogelijke getuigen, bestaande uit 3 meisjes en 2 jongens in de leeftijd van 15 – 19 jaar oud.

Zij en eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren