Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man wil andere automobilist klemrijden

Toegevoegd: 01-08-2007, 12.30 uur
Door: Politie Zeeland

COLIJNSPLAAT - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een incident wat zich op dinsdagavond rond 22.15 uur voordeed in de omgeving van Colijnsplaat richting Goes.

De politie is met name op zoek naar personen die getuige waren van een achtervolging en een poging om een auto klem te rijden. De bestuurder van een donkerkleurige Audi zou de bestuurder van een rode personenauto van het merk Peugeot 205 vanaf de Zeelandbrug via Colijnsplaat tot Goes hebben achtervolgd.

De bestuurder van de rode auto, een 30-jarige man uit Yerseke, deed aangifte. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren