Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Duitse personenauto in brand in Goes

Toegevoegd: 01-08-2007, 23.09 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Woensdagavond kort voor half acht werd de dienstdoende brandweerploeg van de Goese hoofdpost gealarmeerd voor een autobrand op de Deltaweg.

Een Duitse automobilist was met zijn BMW en zijn caravan op weg in de richting van Goes toen hij rookontwikkeling opmerkte aan de voorzijde van zijn auto. De man zette zijn auto stil op een vluchthaven ter hoogte van het woonwagenkamp. De bestuurder, zijn vrouw en zoontje en de hond verlieten snel het voertuig.

De rookontwikkeling was afkomstig uit de omgeving van het rechtervoorwiel. De rookontwikkeling zette door en al snel sloegen de vlammen onder de auto vandaan. Een passerende toerfietser bood hulp aan en belde de brandweer. Toen de uitgerukte tankautospuit ter plaatse kwam was het vuur gelukkig nog niet ver ontwikkeld. Met één straal hoge druk was het brandje snel geblust. De oorzaak van het brandje is vooralsnog onduidelijk.

De BMW liep aan de onderkant flinke brandschade op, de motor en het interieur bleven grotendeels gespaard. De auto en caravan werden weggesleepd. Het gezin moest in de omgeving van Goes tijdelijk onderdak zoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren