Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Ontslag voor directeur RAV Zeeland

Toegevoegd: 03-08-2007, 15.15 uur
Door: Omroep Tholen

THOLEN - De ontslagprocedure voor directeur van der Velde van de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland is in gang gezet bij de rechtbank.

De directeur, voorstander van verplaatsing van de ambulancepost naar Tholen, was al geruime tijd onderwerp van kritiek. Er heerste onvrede over zijn stijl van leidinggeven en de financiële gezondheid van de organisatie.

De Regionale Ambulancevoorziening Zeeland (RAVZ) is al enige tijd in het nieuws. De organisatie wil de ambulancepost verplaatsen van Sint-Maartensdijk naar Tholen-stad. Dat heeft inmiddels geleid tot handtekeningenacties in Stavenisse, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk.

Op 17 april kwam directeur van der Velde nog naar het gemeentehuis in Sint-Maartensdijk om het standpunt van de RAVZ over de verplaatsing van de Thoolse ambulancepost te verdedigen. Hij verklaarde toen dat de RAVZ naar de gemeente Tholen als geheel kijkt en dat wordt verwacht dat met een post in Tholen-stad meer ritten binnen de gestelde tijd uitgevoerd kunnen worden.

Er is inmiddels een interim-directeur aangesteld. Mogelijk zal een nieuwe directeur van de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland een ander standpunt innemen over de plek waar de ambulancepost voor de gemeente Tholen moet komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren