Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Helikopter zoekt naar vermist jongetje

Toegevoegd: 05-08-2007, 11.51 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Op de stranden tussen Cadzand en Knokke (B) is zaterdag lange tijd gezocht naar een 4-jarig jongetje.

De ouders van het kindje sloegen rond 15.00 uur alarm toen zij ontdekten dat hun zoontje zich niet meer in hun omgeving bevond. Toen strandwachten het jongetje vervolgens niet konden vinden, werd de politie ingeschakeld. Ook werd een helikopter ingezet en rukten twee reddingsboten van de KNRM uit.

Inmiddels waren strandwachters ook al vanaf het water aan het zoeken. Bij de actie werd ook de Belgische politie betrokken. Agenten troffen het jongetje vervolgens rond 19.40 uur aan op één van de stranden nabij Knokke.

Met de KNRM-reddingsboot Zeemanshoop is het jongetje van het Belgische strand gehaald en overgebracht naar zijn ouders op het strand van Cadzand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren