Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen gewond na steekpartij Oesterdam

Toegevoegd: 05-08-2007, 22.46 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar een incident dat zaterdagavond rond 20.00 uur plaatsvond op een recreatieterrein op de Oesterdam op Tholen.

Zeven mannen, allen afkomstig uit de gemeente Noord Beveland, hadden ivm een vrijgezellenfeest quad gereden en waren daarbij vies geworden van de modder en het stof. Ze besloten om zich te gaan douchen in de buitendouches op het recreatieterrein.

Op een gegeven moment kwamen er een aantal mannen zeer agressief naar hen toelopen. Blijkbaar stoorden zij zich aan hun ontblote lichaam. Er ontstond een handgemeen waarbij over en weer werd geslagen. Twee mannen (van de groep van het vrijgezellenfeest) zijn hierbij in hun arm gestoken.

Hierna is een van de belagers in een auto gestapt en is ingereden op twee anderen. Door haastig weg te springen konden ze aan hun belager ontsnappen. De gewonde personen zijn door het ambulancepersoneel behandeld en doorgestuurd naar de HAP.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren