Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Auto op zijkant Zonnemaire, moeder gewond

Toegevoegd: 04-07-2024, 18.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZONNEMAIRE – Bij een eenzijdig ongeval bij Zonnemaire is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt nadat zij met haar auto van de weg raakte. In de auto zaten ook twee kleine kinderen.

De politie, brandweer en ambulancedienst werden vanmiddag omstreeks 16.55 uur opgeroepen voor het ongeval op de Blooisedijk. Ter plekke bleek dat er een vrouw met haar auto van de weg was geraakt en op een lager gelegen fietspad tot stilstand kwam. De auto belandde op de zijkant.

De vrouw bleek gewond te zijn geraakt en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De kinderen die in de auto zaten, zijn door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht, maar bleken ongedeerd te zijn. Zij zijn door familie opgehaald.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edwin van gestel (5-7-2024 om 10:28)
om allerlei spookverhalen te voorkomen, oma reed met haar kleinkinderen en kwamen van een kinderfeestje af. Ze hadden de ramen open staan en last van de wind , daarop wilde oma de ramen dichtdoen en voor de zekerheid keek ze even achterom dat haar kleinkinderen niet met hun handjes ertussen zouden zitten. Dat moment van onachtzaamheid leidde ertoe dat ze in de bocht links van het talud reed en de auto op de kant daar belanden. Kinderen zijn door omstanders geschrokken maar ongedeerd uit de wagen gehaald en oma had een flinke snee in haar pols. Een omstander die hulp verleende.
VdVonck (5-7-2024 om 08:58)
Zo zie je maar weer wat een fatsoenlijk autostoeltje kan betekenen voor je kleintje! Zo vaak zie ik stoeltjes zonder zijbescherming. Blij om te zien dat deze kindjes goed zaten!
Lezer (4-7-2024 om 18:50)
Bedoelen Sunnemere ? ( Schouwen-Duiveland ) Schade lijkt mij te vallen Hoop dat de moeder het oke maakt En de kinderen geen trauma hebben. Volgende keer, gewoon 5min eerder weg gaan !
Cookie-instellingen beheren