Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Grote brand in loods met voertuigen Renesse

Toegevoegd: 04-07-2024, 18.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – Meerdere brandweereenheden zijn donderdagmiddag ingezet voor een grote brand op camping de Brem in Renesse. Er was brand in een loods met voertuigen.

De brandweer kreeg omstreeks 17.20 uur de melding van een brand in de loods op het terrein van de camping aan de Hogeboomlaan. Al vrij snel werd er opgeschaald naar een grote brand om te voorzien in voldoende bluswater. De brand woedde in een loods van twee verdiepingen. In de loods stonden golfkarretjes en grasmaaiers. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

Omstreeks 18.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met het nablussen van de brand. Stichting Salvage is ter plekke om de gedupeerden te helpen bij het afhandelen van de geleden schade. Bij het brand is niemand gewond geraakt.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren