Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brandweer Sint Annaland ingezet voor zoektocht jong poesje

Toegevoegd: 04-07-2024, 22.27 uur
Brandweer Sint Annaland ingezet voor zoektocht jong poesje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT ANNALAND – De brandweer van Sint Annaland is woensdagmiddag ingezet voor een jong poesje in de buurt van een sloot. Het dier is aan een omstander overgedragen.

De brandweerlieden werden omstreeks 17.15 uur opgeroepen voor een dier in de problemen aan de Zoetwaterweg. Voorbijgangers hadden uit een sloot het geluid van een kitten gehoord maar konden het dier niet vinden.

De brandweer heeft een zoekslag in en rond de sloot gemaakt. Uiteindelijk werd in het hoge riet het poesje gevonden. Omdat niet bekend was wie de eigenaar was, is het dier overgedragen aan een omstander die de zorg voor het dier op zich wilde nemen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaartje (5-7-2024 om 18:41)
Zeur niet zo, dit is WEL een taak van de brandweer.
Franky (5-7-2024 om 18:06)
@kees, voor een dier in nood komen er ook hulpdiensten. Dat omstanders die perfect gereageerd hebben het katje niet konden vinden de hulpdiensten belden, is gewoon netjes, beter gezegd super gehandeld. Als ze dat niet gedaan hadden overleefde deze kitten het zeer waarschijnlijk niet. Nu een nieuwe eigenaar die zeer waarschijnlijk veel liefde zal geven.
frenkie (5-7-2024 om 15:40)
@Dagvlinder. Hoezo achterlijke reactie? Jij bent toch degene die n.a.v. het bericht over de MONO-actie(zie 2 juli) schreef dat jij je telefoon in de auto gewoon blijft gebruiken? Dat is pas achterlijk!
Dagvlinder (5-7-2024 om 13:10)
@ Kees Wat een achterlijke reactie !!! De brandweer hoeft beslist niet uit te rukken als jou huis in brand staat of je vrouw vermist is. Heeft totaal geen prioriteit!!!! GOED BEZIG BRANDWEER
corrie (5-7-2024 om 13:04)
Dit vind ik toch wel war ver gaan zoek wat fam. en of kennnissen en ga dan zoeken.
Ik (5-7-2024 om 09:31)
Geweldig dat zo'n hulpeloos poesjes terecht is.
Cookie-instellingen beheren