Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt getuigen woninginbraak Biezelinge

Toegevoegd: 08-07-2024, 10.11 uur
Politie zoekt getuigen woninginbraak Biezelinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BIEZELINGE - De politie doet onderzoek naar een inbraak die begin deze maand werd gepleegd in Biezelinge. Via Burgernet is de hulp van het publiek gevraagd.

Volgens de politie vond de inbraak plaats in een woning aan de Nieuwe Kerkstraat. Wanneer deze precies is gepleegd, is niet duidelijk. De politie laat weten dat dit ergens tussen woensdag 3 juli 07.30 en vrijdag 5 juli 16.30 uur gebeurd moet zijn. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang tot de woning waarna deze werd doorzocht. Over de buit is niets bekendgemaakt.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren