Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht met problemen voor Ouwerkerk

Toegevoegd: 05-08-2007, 22.45 uur
Door: Roland de Jong

OUWERKERK - De reddingsboot 'Jan B' van de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland is zondag uitgerukt nadat een zeiljacht te maken had gekregen met technische problemen.

Via de marifoon kregen de redders door dat het jachtje werd gesleept door een binnenvaartschip. Toen even later bleek dat er nog onderdelen van het roer van het schip ronddreven in de vaargeul werd in samenspraak met de Verkeerspost Wemeldinge besloten om deze uit het water te halen.

Met de reddingsboot is een groot stuk van het roer overgebracht naar de inmiddels gearriveerde sleepboot 'Zephyrus'. Dit vaartuig heeft het jacht naar de haven van Zierikzee gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren