Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook door brand in container Souburg

Toegevoegd: 06-08-2007, 02.15 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is in de nacht van zondag op maandag enige tijd bezig geweest met het blussen van een containerbrand.

Een passant merkte rond 01.00 uur op dat er vlammen zichtbaar waren vanuit de container op het pleintje bij de supermarkt aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Daarop werd de brandweer van Oost-Souburg onder prioriteit twee ter plaatse gestuurd.

De brandweerlieden hebben de container vol laten lopen met water. Ook een andere container en een grote stapel oud papier zijn uit voorzorg natgespoten. De klus was binnen een half uur geklaard. De brand is vermoedelijk aangestoken.

In het verleden woedde er regelmatig brand in de container.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren