Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 84 km

Controles op overlast coffeeshopklanten

Toegevoegd: 06-08-2007, 23.52 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Afgelopen zaterdagavond heeft weer een controle plaatsgevonden op de overlast die klanten van coffeeshops in Terneuzen veroorzaken.

Het resultaat van deze controle is:
- 6x bekeuring voor het niet dragen van de gordel
- 4x bekeuring voor foutief parkeren
- 1x bekeuring voor negeren van geslotenverklaring (éénrichtingsstraat)
- 1x bekeuring voor overschrijden max. snelheid
- 1x bekeuring voor rijden zonder rijbewijs
- 1 verdachte aangehouden voor het bezit van vals geld. Dit betrof een 24-jarige Fransman uit Fache Thumesnil. De man had een vals eurobiljet in bezit en is voor dit feit aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en verhoord in een politiecel in Torentijd.

Maandagmiddag is hij weer in vrijheid gesteld. 1 auto werd in beslag genomen, omdat diegene die erin reed zonder rijbewijs aan het rijden was. Hij is hiervoor al vaker veroordeeld en nu kon hij zijn auto inleveren.

De Officier van Justitie neemt de beslissing of de auto teruggegeven kan worden. Ook werd er nog 175 euro aan openstaande boetes geïnd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren