Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewapende overval in Middelburg

Toegevoegd: 08-08-2007, 00.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong & Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de Stromenwijk in Middelburg is dinsdagavond een cafe-taria overvallen.

De overval vond omstreeks kwart voor tien plaats aan de Maasstraat. Volgens omstanders kwamen rond dat tijdstip meerdere gemaskerde personen het ca-fetaria binnen en bedreigde vervolgens het personeel van de horecagelegen-heid met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. Op dat moment waren er vier klanten in het pand aanwezig.

Toen de politie met meerdere surveillancevoertuigen arriveerden, waren de daders al gevlucht. De omgeving werd door de agenten afgezet met politielint om bewijsmateriaal te verzamelen. Ook werden enkele verklaringen opgeno-men en een klein buurtonderzoek gestart.

De daders gingen er op scooters vandoor in de richting van de Langevieleweg. Ze hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.

Het onderzoek is nog in volle gang.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren