Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Onbekende man valt fietsende vrouw lastig

Toegevoegd: 08-08-2007, 23.31 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Woensdagochtend tussen 06.40 uur en 06.45 uur is een 38-jarige vrouw uit de gemeente Goes, aan de Theuniswegeling in ’s-Heer Hendrikskinderen door een onbekende man van de fiets getrokken / geduwd.

De vrouw fietste vanaf ’s Heer Arendskerke richting Goes. Omstreeks bovengenoemd tijdstip passeerde zij de inrit van de parkeerplaats Theuniswegeling. De vrouw werd daar door de onbekende man lastiggevallen, hij trok haar van haar fiets waarna hij haar op de grond gooide. Ze wist zich van hem af te duwen en is op haar fiets gesprongen en weggereden.

Het signalement van de onbekende man: Het betreft een blanke man, Van rond de 50 jaar, Met een gezet postuur, Heeft geen gezichtsbeharing, Draagt geen bril, Hij heeft donker achterafgekamd haar, Hij droeg en licht overhemd met knopen en een bruine broek.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren