Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine brand aan Middelburgse Nassaulaan

Toegevoegd: 08-01-2005, 12.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Middelburgse brandweer is vannacht uitgerukt voor een brandmelding aan de Nassaulaan in Middelburg-Noord.

De brandweerploegen van de kazernes aan de Veerseweg en de Stromenweg in Middelburg werden rond vijf over half drie gealarmeerd omdat voorbijgangers meldden dat er vlammen te zien waren bij jongerensoos "Het Trefpunt" aan de Nassaulaan in de Middelburgse wijk Nieuw-Middelburg. Daarop rukten de brandweerlieden onder prioriteit één uit naar de brand, respectievelijk met de tankautospuit 4535 (Veerseweg) en de ladderwagen 4550 (Stromenweg).

De brandweerlieden van de kazerne waren snel ter plaatse. Dat is ook niet verwonderlijk aangezien hun kazerne op slechts een paar honderd meter van de jeugdsoos gevestigd is. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat er aan de buitenzijde geprobeerd was brand te stichten.

De brandweer gaf het sein "kleine brand" en heeft de brand met een straal lage druk geblust. De brand woedde overigens op vrijwel dezelfde plaats als waar eerder ook al geporbeerd was het pand in brand te steken. Het pand is door de brand zwartgeblakerd en door de brand zullen de eigenaren het pand moeten luchten, er was immers ook rook binnen in het pand gekomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren