Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brandweer heeft handen vol aan oliespoor

Toegevoegd: 10-08-2007, 19.31 uur
Door: RegioActueel.nl

THOLEN - Donderdagavond heeft de brandweer van Tholen haar handen vol gehad aan een flink oliespoor dat door Tholen-stad liep, waaronder de Ten Ankerweg.

Het oliespoor was minstens een kilometer lang. De veroorzaker van de vele olie was een lekkende auto die in de Brugstraat in Tholen stond. De brandweer heeft het oliespoor, dat verspreid lag over een kilometer samen met de gemeente verwijderd . Deze klus duurde meer dan twee uur.

De brandweer kreeg ook hulp van een aantal kinderen die stonden te kijken. Deze kinderen pakten een bezem en hielpen de brandweer met het vegen van het wegdek. Een bergingsbedrijf heeft de lekkende auto weggehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren