Weerbericht:
Zonnig, morgen in het (uiterste) noorden ook bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in schuur Oudelande

Toegevoegd: 12-08-2007, 11.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Maximaal Multimedia & Roland de Jong

OUDELANDE - In Oudelande heeft zondagochtend een grote brand gewoed in een grote schuur aan de Kamerpolderdijk.

Het vuur werd rond 09.00 uur ontdekt. Brandweerploegen uit onder meer Ovezande, Baarland, Borssele en Nieuwdorp werden ingezet bij de bluswerkzaamheden. De brandweer van Vlissingen heeft een haakarmbak met ademluchtbeschermingsmaterialen ter plaatse gebracht.

Het blussen van de brand nam enkele uren in beslag. De brandweer van Nieuwdorp heeft samen met een Regionaal Officier Gevaarlijke Stoffen onderzocht over er gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Volgens de brandweer was dit waarschijnlijk echter niet het geval.

De brandweer heeft enkele machines uit de schuur kunnen halen. Ook kon een nabijgelegen woning gespaard worden van de vlammen. Volgens de brandweer moet de loods zelf echter als verloren worden beschouwd.

De oorzaak en het schadebedrag zijn nog onbekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren