Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

KNRM haalt bewusteloze man van bootje

Toegevoegd: 12-08-2007, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De bemanning van de KNRM-reddingboot Koopmansdank van het station Noordland/Burghsluis is zaterdag ingezet voor een zogeheten MEDEVAC, oftewel een medische evacuatie vanaf een vaartuig.

De man, een 33-jarige opvarende van de 'Zeearend' was door onbekende oorzaak enkele keren buiten bewustzijn gehaald en één keer was de man zelfs tien minuten niet aanspreekbaar. In overleg met de radiomedische dienst van de KNRM werd daarom besloten de patiënt direct van boord te halen.

De 33-jarige is met de reddingboot naar de haven van Neeltje Jans gebracht. Daar werd hij overgedragen aan het inmiddels gealarmeerde ambulancepersoneel. De man is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Over de huidige toestand van de man is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren