Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse buitenbrand aan Drieweg Nisse

Toegevoegd: 13-08-2007, 22.28 uur
Door: Rene Proos & Roland de Jong

NISSE - Maandagmiddag heeft aan de Drieweg in Nisse een forse buitenbrand gewoed.

Rond kwart voor drie werden het blusvoertuig van 's-Gravenpolder en het snelle interventievoertuig van Borssele onder prioriteit twee ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek een flinke stapel met daarop onder meer hout in vuur en vlam te staan.

Na tien minuten werd besloten om ook het schuimblusvoertuig van Borssele ter plaatse te vragen. In overleg met de politie werd besloten het vuur volledig te doven. Dit betekende dat er ook een kraan ingezet moest worden om de brandstapel uit elkaar te trekken.

De brandweerwagens hebben enkele keren heen en weer gereden om bluswater te halen. Op het terrein was immers geen enkele brandkraan aanwezig.

De klus was na ongeveer 2,5 uur geklaard.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren