Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Bromfietsduo gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 13-08-2007, 20.30 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandag om 10.15 uur vond op de kruising Paul Krugerstraat / Industrieweg in Vlissingen een verkeersongeval plaats.

Een 59-jarige man uit Yerseke reed met zijn vrachtauto + aanhangwagen over de Industrieweg in de richting van de Paul Krugerstraat. Op het moment dat hij de kruising met de Paul Krugerstraat, een voorrangsweg, naderde kwam van links een 66-jarige bromfietser uit Oostrum.

De bromfietser schrok van de vrachtwagen en week uit naar links. Hij reed hierbij over enkele zgn. ‘varkensruggetjes’ (betonblokken), verloor de controle over zijn bromfiets en reed tegen een geparkeerde personenauto. Daarna kwam hij ten val en verwondde zijn knie.

Een 63-jarige vrouw uit Oostrum, die bij hem achterop zat, liep rugklachten op. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

De bromfiets en de personenauto raakten beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren