Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Man in elkaar geslagen in Sluis

Toegevoegd: 16-08-2007, 10.47 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - Gisternacht omstreeks 02.48 uur is een 50-jarige man uit Sluis op de Groote Markt in zijn woonplaats mishandeld.

De man was, met zijn 40-jarige echtgenote, in een café geweest waar de echtgenote van de man steeds lastiggevallen werd door een bekende van hen beiden. Op een gegeven moment werd e.e.a. zo vervelend dat de man tussen zijn vrouw en de bekende is gaan staan.

Hierbij duwde de man tegen de borst van de bekende om hem weg te krijgen. Enige tijd later is de bekende het café uitgelopen. Toen de man en zijn echtgenote het café verlieten werd, op de Groote Markt, de 50-jarige man van achteren aangevallen.

Toen hij op zijn rug op de grond lag zag hij dat het de kennis was die hem had aangevallen. De 50-jarige man kreeg enkele vuistslagen in het gezicht. Hij moet zich onder doktersbehandeling stellen vanwege de zwellingen in zijn gezicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren