Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vier gewonden bij aanrijding Scharendijke

Toegevoegd: 17-08-2007, 21.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij een ongeluk op de Kuijerdamseweg in Scharendijke zijn vrijdagmiddag vier personen gewond geraakt.

Rond tien voor drie belandde de auto waarin de vier zaten door nog onbekende oorzaak in een sloot. In de auto zaten op dat moment onder meer twee 17-jarige jongens en één 18-jarige jongen uit Bodegraven. Eén van de 17-jarige jongens liep ernstige verwondingen op. Hij werd per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Traumahelikopter
In eerste instantie werd naast enkele ambulances ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Deze werd echter even later weer gecancelled. Naast de 17-jarige moesten ook nog drie anderen naar het ziekenhuis te worden gebracht. De drie werden met lichte verwondingen naar Goes vervoerd.

Door de botsing was de afrit van de N57 naar de Kuijerdamseweg enige tijd afgesloten. Bergingsbedrijf Ista heeft het voertuig weggesleept. De auto liep rondom schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren